Stel een vraag
Lensen hoveniers
Sandersweg 4
6862 BX Oosterbeek
Lensen hoveniers
Lensen hoveniers
Sandersweg 4
Oosterbeek
www.lensenhoveniers.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag

Halfverharding

U geeft uw tuin een extra krachtige uitstraling met ons uitgebreide assortiment aan split, grind, perzikstenen en schelpen. U bepaalt zelf hoe grof u de elementen in uw tuin wilt hebben. Naast het feit dat deze producten erg decoratief zijn, is het ook zeer geschikt om een extra waterbuffer in uw tuin te creëren.

De toepassing halfverharding brengt een aantal voordelen met zich mee namelijk:

* Voordelige prijs per vierkante meter (zowel in materiaal en arbeidkosten met de verwerking).
* Het bewerkstelligen van een authentieke, moderne of rustgevende sfeer.
* Preventief werking (maakt geluid als je er overheen loopt, iemand die er niets te zoeken heeft slaat uw tuin graag over).
* Onderhoudsvriendelijk: Vooral bij grind wordt er weinig onderhoud vereist. Na het aanleggen van grind hoeft u alleen maar af en toe te harken.
* Drainerend werking: Doordat er enige ruimte tussen het siergrind en de sierstenen is, laat het gemakkelijk water door. Hierdoor ontstaan er geen grote plassen, het water trekt gemakkelijk de grond in.
* Groot assortiment: Bij ons zijn de halfverhardingssoorten oneindig. Omdat de sierstenen in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn zit er altijd wel een halfverhardingssoort tussen die bij uw tuin en totaalplaatje past.

Lees meer
Lees minder